Forfatter Siri Spillum har skrevet tre bøker

 Kjøp her!

Elefanten i rommet. Jag den ut og få det bedre på jobben!

En bok om hvordan du og dine kolleger kan skape en super arbeids plass. En elegant og innsiktsfull betrakting om å ta tak i relasjoner og kommunikasjon i ulike arbeidsmiljø. Elefanter i rommet kan skape store ødeleggelser. Når for eksempel karaktertrekk i oss som Tåkefyrsten og Kontrollfriken herjer som verst.

En befriende småfrekk bok, blottet for teori og forskning. Boken gir inspirasjon til å jage ut elefanten i rommet for både ledere og ansatte. Et verktøy i hverdagen i relasjon med andre. 

 

 

bok2-tenn_buy

Tenn gnisten – lev bedre

Hvordan få mer energi og livslyst, er et spørsmål mange stiller seg. Her får du svar. I boken finner du mange konkrete eksempler som du garantert vil kjenne igjen.
Tenn gnisten – lev bedre! hjelper deg til å ta livsfornyende grep – bli fyrstikken som tenner den etterlengtende gnisten

ISBN 978-82-02-39716-6
Utgitt på Cappelen Damm 2013

 

Bryt mønstre

De negative mønstrene ødelegger for oss, de stjeler tid og energi, hindrer oss i vår livsutfoldelse og de styrer oss inn i situasjoner vi ikke ønsker å havne i.

I denne boka beskriver jeg de vanligste mønstrene i hverdagen, parforholdet og i arbeidslivet, og gjennom humoristiske og alvorlige historier får du hjelp til å gjenkjenne blant annet Flink pike, Krymperen, Tante Sofie og Illusjonisten. Ved å endre fokus og bryte fastgrodde mønstre skapes personlige underverker. Endring er sunt!

 

ISBN 978-82-02-32611-1
Utgitt på Cappelen Damm 2010

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>